Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΠΣΦ/Β' Κατηγορία: Καμένα Βούρλα και ΑΕ Εχιναίων πήραν τα ντέρμπι σε 1ο και 3ο όμιλο

Με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο (23-24/3) το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τα Καμένα Βούρλα πήραν το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας του Ρεγγινίου και έτσι παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά τους από το δεύτερο, πλέον, Αγρότη Τραγάνας, στους 8 βαθμούς. 

Στο 2ο όμιλο, η Δόξα Ζηλευτού, εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό του Μεξιατικού, επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του Γαρδικίου και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 τόσο από την ομάδα των Μεξιατών όσο και από τον Ευρυτανικό που επίσης πέρασε με νίκη, 4-1, από την έδρα του Ατρόμητου Παλαιάς Γιαννιτσούς. 

Στον 3ο όμιλο τώρα, ο Ολυμπιακός Λαμίας, ήταν καταιγιστικός απέναντι στον ΠΑΟ Ανθήλης, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 και έτσι επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου βρέθηκε για 24 ώρες η ΑΕ Εχιναίων, μετά τη νίκη της με 3-0 επί του Κεραυνού Βαθυκοίλου στο ντέρμπι του ομίλου που έγινε το Σάββατο. Την ήττα του Κεραυνού, εκμεταλλεύθηκε η Δίβρη, η οποία νίκησε με 4-1 εκτός έδρας τον Αστέρα Σταυρού και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας και το -4 από την κορυφή και τους "ερυθρόλευκους".

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τετάρτης (27/3)

 

 

 

    

 

randomness