Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

650 νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και 1300 αναπληρωτές στα σχολεία της Στερεάς

«Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με περισσότερη αισιοδοξία. Θα είμαστε πάντα στην διάθεση κάθε μαθητή, γονέα, εκπαιδευτικού…» σημειώνει στο μήνυμά της εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα. 

Η κ. Μπενιάτα καλωσορίζει στην Περιφέρεια Στερεάς τους 650 νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς και τους 1300 αναπληρωτές όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων και τους εύχεται «να έχουν μια ευδόκιμη, επιτυχημένη και δημιουργική πορεία στον χώρο της εκπαίδευσης, συμβάλλοντας αποφασιστικά με τις γνώσεις, τις ιδέες, το όραμά σας στην ανανέωση της σχολικής ζωής και τη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου».

Σε αυτή την προσπάθεια, όπως αναφέρει, «όλες οι εκπαιδευτικές μας δομές, διοικητικές, παιδαγωγικές, υποστηρικτικές, οι Διευθυντές/ντριες και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των σχολικών μας μονάδων θα είμαστε κοντά σας για να στηρίξουμε αποφασιστικά την προσαρμογή και την ομαλή ένταξή σας στη σχολική κοινότητα».

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο του Σαββάτου 10 - Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.