Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αλλαγές προσώπων στις Αντιδημαρχίες του Δήμου Λαμιέων -Ακλόνητη η συνεργασία με την παράταξη του Παναγιώτη Στασινού

Αλλαγή φρουράς στη δημοτική αρχή του Δήμου Λαμιέων με αρκετά χαρτοφυλάκια να αλλάζουν χέρια στα πλαίσια ενός μίνι ανασχηματισμού .Με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία της δημοτικής αρχής ,αναμένεται από ώρα σε ώρα να ανακοινωθούν οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραίσκο . Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αδιατάρακτα θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά η συνεργασία του Δημάρχου με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στασινού , καθώς τα προβλήματα που  προέκυψαν τον τελευταίο μήνα στις σχέσεις των δημοτικών συμβούλων της παραταξης της ελάσσονος μειοψηφίας και είχαν ως αποτέλεσμα την δημόσια διαφωνία και την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Νίκου Πάπουτσα , δεν στάθηκαν ικανά να κλονίσουν την συνεργασία των δύο παραταξεων .

 

 

 

 

Εγκυρες πηγές αναφέρουν οτι ο επικεφαλής της παράταξης ''Λαμία στο Κέντρο '' παραμένει διατηρεί τη θέση του Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας , ενω υπήρξε και πρόταση του Δημάρχου προς τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Παπανικολάου να αναλάβει θέση Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου με αρμοδιότητα σε θέματα προγραμματισμού , ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας , αλλά δεν εγινε αποδεκτή απο τον δημοτικό σύμβουλο . Σύμφωνα με τις ιδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες η Αντιδημαρχία των Διοικητικών περνά στα χέρια του Παναγιώτη Φώσκολου , ενώ μετακινείται στην προεδρία της Δευάλ , ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Σωτήρης Κουτσοβέλης .

Την Αντιδημαρχία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κυρίτσης , με εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο τον Δημήτρη Ρίζο .Την Αντιδημαρχία για πολεοδομικά θέματα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπεσλεμές ,ενώ μετακινείται απο τον τομέα του Πολιτισμού η Αμαλία Ποντίκα και αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τουρισμού . Τα θέματα του πολιτισμού σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες αναλαμβάνει προσωπικά ο ο Δήμαρχος .  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας παραμένει ο Κώστας Μουστάκας .

    

 

randomness