Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανατροπές στον κατασκευαστικό κλάδο – Ποιος γνωστός επιχειρηματίας «χτυπάει» εισηγμένη τεχνική εταιρεία – Παρακολουθεί το Μαξίμου

Η διαφαινόμενη ενεργοποίηση κορυφαίου οικονομικού παράγοντα που διαθέτει ισχυρή δύναμη κρούσης και στα Μέσα Ενημέρωσης στον κατασκευαστικό τομέα, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές στον τομέα των τεχνικών εταιρειών.

Ο εν λόγω επιχειρηματικός όμιλος διαπραγματεύεται τη συμμετοχή του σε μία από τις μεγάλες εταιρείες του κατασκευαστικού τομέα που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.

Η ίδια επιχειρηματική οικογένεια έχει εξαγοράσει και εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Πρόκειται για έναν χρυσοφόρο τομέα τον οποίο διεκδικούν πολλοί μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κορυφαία επιχειρηματική οικογένεια και τους ιδιοκτήτες του κατασκευαστικού ομίλου έχουν ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά, όπως των κατασκευαστών, γιατί σε περίπτωση που κλείσει η συμφωνία αλλάζει ριζικά το τοπίο και οι ισορροπίες στον νευραλγικό αυτό τομέα.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το Μαξίμου με δεδομένο ότι οι επιχειρηματικές κινήσεις ενός κορυφαίου επιχειρηματικού ομίλου με δύναμη κρούσης στα Μέσα Ενημέρωσης αναμένεται να προκαλέσουν παρενέργειες σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

randomness