Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Αναζητούνται ευθύνες για το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής στο «κανόνι» που έριξε ο επιχειρηματίας στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά .

Με απόφαση δημάρχου συστάθηκε τριμελής επιτροπή για αποτίμηση της κατάστασης που βρίσκεται κατά την παραλαβή του το ακίνητο
Ανατέθηκε σε δικηγόρο η νομική αντιμετώπιση του θέματος και η διεκδίκηση μέχρι τελευταίου ευρώ του ποσού που οφείλεται στο δήμο , ενω
  αποφασίστηκε η 24ωρη φύλαξη του κτηρίου.
Επίσης συγκαλείται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς για την έγκριση των αποφάσεων και ξεκινούν άμεσα εργασίες αποκατάστασης
  Στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά την Ανοιξη να λειτουργήσει με νέα μορφή.

❝Μεγάλες είναι οι πολιτικές ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης που με κάκιστους χειρισμούς υπέθαλψαν και συντήρησαν μια έκδηλη ανομία μη εισπράττοντας τα μισθώματα για πολλά χρόνια επιβαρύνοντας έτσι τους δημότες.Το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς και με στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε όλοι οι πολίτες να μάθουν πως διαχειρίζονταν τα χρήματά τους όσοι είχαν θέσεις ευθύνης και την πολιτική χάραξη❞, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Παναγιώτης Στασινός .

❝Είναι θλιβερό και εξοργιστικό πως όλες οι προσπάθειες που κάναμε από τη μεριά μας τα τελευταία 8-9 χρόνια αγνοήθηκαν ❞, επισημαίνει ο κ. Στασινός .

Το εξώδικο έφτασε στα χέρια του Δήμου την Πέμπτη και ενώ είχε ξεκινήσει διαδικασία για να εξοφληθούν χρέη πέντε (5) ετών, διάστημα που φέρεται να μην έχει καταβληθεί ευρώ για ενοίκιο!

 

Απόψεις

# Το καλό φαγητό είναι ολόκληρη επιστήμη. Αυτό το μήνυμα έστειλαν εκπρόσωποι από την Αλβανία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, στο γαστρονομικό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.