Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Aπολογείται σήμερα ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» για σεξουαλική κακοποίηση

ντιμέτωπος με τον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 61χρονος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» προκειμένου να απολογηθεί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών μέσα στο νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να τέλεσε τις αποτρόπαιες πράξεις του, την ώρα που το ένα παιδί βρίσκονταν σε κατάσταση αναισθησίας λόγω χειρουργικής επέμβασης και το άλλο είχε υποβληθεί σε διασωλήνωση.

Σε βάρος του 61χρονου – ο οποίος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους την περασμένη εβδομάδα – οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Ακόμη, ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος που είναι πατέρας δυο παιδιών αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί και υποστηρίζει πως σήμερα ενώπιον του ανακριτή θα αποδείξει την αθωότητα του.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες σε βάρος του υπάρχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικές καταθέσεις στελεχών του νοσοκομείου, που φέρονται να επιβεβαιώνουν ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις κατά των παιδιών, ηλικίας 7 και 9 χρόνων.

Οι καταθέσεις που δόθηκαν στις αρχές προέρχονται κατά βάση από γιατρούς και εργαζόμενους του νοσοκομείου και από αυτές φέρεται να προκύπτει πως ο 61χρονος είχε προβεί σε θωπείες στο πρώτο παιδί και σε γενετήσιες πράξεις στο δεύτερο.

Ο ρόλος του ήταν μόνο η μεταφορά των εξεταζόμενων στον χώρο της εξέτασης και η κράτησή τους από τους αστραγάλους στην περίπτωση που έκαναν σπασπωδικές – αντανακλαστικές κινήσεις, οι οποίες θα επηρέαζαν την εξέταση. Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση είχε διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και 61χρονος έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness