Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απόστολος Γκλέτσος: ''Έκανα 3 επεμβάσεις , έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή''

«Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9.5 ώρες», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός έκανε έναν απολογισμό ζωής, μίλησε για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας.

«Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ότι ερχόταν. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν αυτό με την υγεία μου, με γονάτισε, πήγα και ήρθα.

Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή.

Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι 9.5, 6.5 και 3.5 ώρες. Αθλούμαι, άλλα όταν υπάρχει ο φόβος, Θέλεις να φοβίσεις τον φόβο», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για την κόρη του ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Η κόρη μου παίζει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή μου. Σπουδάζει στο Πάντειο, πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία».

Για την τηλεόραση και το κομμάτι της παρουσίασης ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε: «Η παρουσίαση στην τηλεόραση ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου και δεν θα το ξαναέκανα. Δεν το έχω για παρουσιαστής, μην λέμε “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω”».

Κλείνοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Είμαι πολύ καλά, δεν φαίνομαι. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Έχουμε κορίτσι της παντρειάς, εγώ θα κάνω το επόμενο βήμα; Περιμένω με λαχτάρα να γίνω πάππους».

Πηγή :newsit.gr

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness