Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Μαλεσίνα και στην είσοδο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ

Στη διενέργεια rapid test Covid-19 με τη μέθοδο drive through testing και χωρίς ραντεβού μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας και στην είσοδο του εργοστασίου της  ΛΑΡΚΟ για τους εργαζομένους και τους κατοίκους του οικισμού , προχώρησε σήμερα ο  Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας  Φθιώτιδας και το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ . 

 

Οι δημότες και οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. Πιο συγκεκριμένα στη Μαλεσίνα πραγματοποιήθηκαν 234 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 από τους οποίους προέκυψε ενα  θετικό δείγμα, ενώ στην είσοδο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ πραγματοποιήθηκαν 150 δειγματοληψίες στο σύνολο τους αρνητικές σε Covid-19.

 

Τα  αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την ορθότητα των αυστηρών μέτρων που επιβλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς η εφαρμογή τους έσωσε ζωές και βοήθησε στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας στο Δήμο Λοκρών και ιδιαίτερα στη Μαλεσίνα , δήλωσε ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές  , πρόσθεσε ομως οτι  ''έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας για να αισθανθούμε ασφαλείς και κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα , να φορούν δηλαδή τη μάσκα και να κρατούν τις αποστάσεις . 

 ''Τα τραγικά αποτελέσματα του εφησυχασμού, της κόπωσης των κατοίκων και της προπαγάνδας των αρνητών του κορωνοϊού είναι δεκάδες συμπολίτες μας να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και ήδη να μετράμε 9 ανθρώπινες απώλειες σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκ των οποίων οι 7  από τη Μαλεσίνα και οι 2  από το Καλαπόδι, ανάμεσα στους οποίους και ένας νέος άνθρωπος, μόλις 38 ετών, από τη Μαλεσίνα.

 

Ο ιός τιμωρεί. Με γνώμονα τη δημόσια ασφάλεια καλώ όλους τους κατοίκους να επιδείξουν ατομική ευθύνη. Με συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης που αντιμετωπίσαμε πρέπει να μας διδαχτούμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί για τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας''.

 

 
 
 
Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων