Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας υιοθέτησε ενα αδέσποτο σκυλάκι !

Το μήνυμα  αλληλεγγύης και αγάπης, έκανε πράξη ο Δημοτικός  Σύμβουλος του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας  Κωνσταντίνος Γκιώνης, ο οποίος προχώρησε στην επίσημη υιοθεσία ενός γλυκύτατου αδέσποτου σκυλάκου!
Ο μικρός τετράποδος φίλος  είναι επίσημα καταγεγραμμένος από τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, ο οποίος στηρίζει συνεχώς τα αδέσποτα με κάθε πρόσφορο τρόπο.
 ''Πρόκειται για μία χειρονομία που αποδεικνύει ότι στον αντίποδα όλων αυτών που εγκαταλείπουν απερίσκεπτα τους τετράποδους φίλους μας, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και τους προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά'' σημειώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή , συγχαίροντας τον δημοτικό σύμβουλο για την ενεργειά του αυτή . Παράλλληλα η  Δήμαρχος εύχεται να ακολουθήσουν και άλλοι συνδημότες  το παράδειγμα του δημοτικού συμβούλου  και να δώσουν στις αθώες αυτές ψυχούλες ένα ζεστό σπιτικό!
  Όποιος πολίτης επιθυμεί να γίνει ανάδοχος ενός τέτοιου υπέροχου πλάσματος μπορεί να απευθυνθεί στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας .

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness