Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δύο νέοι καθάρισαν το μνημείο του Νικόλαου Κασομούλη στη Στυλίδα!!

Για μία αξιόλογη πράξη από δύο νέους μας ενημερώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στυλίδας όπου καθάρισαν ένα μνημείο της πόλης.
Δύο νέα παιδιά ο Απόστολος Κυριαζής  και ο Βασίλης Μπαμπαούσης  μας  εξέπληξαν  ευχάριστα. Καθάρισαν το μνημείο του Εθνικού μας ήρωα Νικόλαου Κασομούλη. Ασχολήθηκαν  με το πλύσιμο, τον καθαρισμό του μνημείου και το φρεσκάρισμα της γραφής των ξεθωριασμένων πια από το πέρασμα των χρόνων γραμμάτων του μνημείου.
 Η πράξη των παιδιών αυτών είναι πράγματι αξιέπαινη και θα πρέπει να γεμίζει με υπερηφάνεια τόσο τους γονείς τους όσο και όλους μας.
Η ενέργεια αυτή σίγουρα δεν αντικαθιστά τις δάφνες και τις τιμές που αναλογούν στον ήρωα και ενθυμηματογράφο του 1821 Νικόλαο Κασομούλη, αποτελεί αδιαμφισβήτητα όμως εκ μέρους των παιδιών αυτών δείγμα παιδείας, πολιτισμού και συνείδησης της ανυπέρβλητης θυσίας και της υπέρτατης προσφοράς του ήρωα'' σημείωνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στυλίδας.
Γιορτάζοντας φέτος τα 200 χρόνια απο την επανάσταση του ΄21 είναι  παρήγορο τα νέα παιδιά να θυμούνται πάντα την ιστορία του τόπου και της Ελλάδας. Συγχαρητήρια στους δύο νέους  και ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων