Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Έκλεψαν τις καμπάνες από 6 εξωκλήσια του Διστόμου !

 
Έξι καμπάνες συνολικά έχουν κλέψει από ισάριθμα εξωκλήσια του Διστόμου οι δράστες οι οποίοι προφανώς δεν είναι ...συλλέκτες ιερών αντικειμένων, αλλά όπως όλα δείχνουν πρόκειται για άτομα που ασχολούνται συστηματικά με το παράνομο εμπόριο παλιοσίδερων τα οποία πωλούν για λιώσιμο...
Όπως φαίνεται οι τελευταίες κλοπές δεν αποκλείεται να έγιναν ακόμα και το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, καθώς οι Επίτροποι της κεντρικής Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου διαπίστωσαν την Μεγάλη Δευτέρα να λείπουν οι καμπάνες από τον Άγιο Γεώργιο, την Αγία Παρασκευή τον Άγιο Μάμα καθώς και από την εκκλησία των Αρχαγγέλων στο νέο Νεκροταφείο. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε διαπιστωθεί κλοπή της καμπάνας από τον Άγιο Νικόλαο (κατασκηνώσεις), δίπλα στην Παραλία Διστόμου .
Οι Επίτροποι της Ενορίας υπέβαλαν την Μεγάλη Δευτέρα μήνυση κατ'  αγνώστων ,  ενώ είχε προηγηθεί και άλλη την περασμένη εβδομάδα.
Απ ο,τι λέγεται η αστυνομία θεωρεί ότι δεν πρόκειται για ένα άτομο, αλλά για ολόκληρη ομάδα τα μέλη της οποίας περιπλανώνταιμε όχημα στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίζουν στόχους και δρουν βράδυ με κατάλληλα εργαλεία ( κόφτες κλπ).
Ήδη πέραν των μηνύσεων και των ερευνών που κάνει η Αστυνομία Διστόμου , έχουν εμπλακεί και αστυνομικοί και άλλων περιοχών καθώς εχουν διαπιστωθεί και άλλες κλοπές σε εκκλλησίες της Περιφέρειας  .

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness