Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ένα ταξίδι αγάπης και προσφοράς από το ΚΔΑΠ “Αγιος Εφραίμ” στα παιδιά των Ορφανοτροφείων της Λαμίας

Τα Ορφανοτροφεία Θηλέων και Αρρένων της Λαμίας, επέλεξε να επισκεφθεί για ακόμη μία φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.
Αυτή τη φορά συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωστή Δήμτσα και τους εργαζομένους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της «Αποστολής» και της Ι.Μ. Φθιώτιδος, προκειμένου να ευχηθούν καλό Πάσχα στα παιδιά και στο προσωπικό των κοινωφελών αυτών Ιδρυμάτων και να τους προσφέρουν γλυκίσματα και δώρα, λαμπάδες για την Ανάσταση, υγειονομικό υλικό, σχολικά είδη αλλά και το πολύ επίκαιρο βιβλίο «Μια φορά κι’ έναν κορωνοϊό» που έγραψαν οι μαθήτριες Λιέττα Ιωάννου και η Θάλεια Σιούτου και πολλές πολλές ευχές.
Η μητέρα του Ορφανοτροφείου Θηλέων Σταυρούλα Πελέκη αλλά και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στο οποίο ανήκει το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δημήτρης Δρακάκης εξέφρασαν την συγκίνησή τους γι’ αυτήν την όμορφη κίνηση.
Με αφορμή τις επισκέψεις αυτές ο
Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Παρασκευής 23 Απριλίου.

 

 

Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness