Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Eπίσκεψη Θέμη Χειμάρα στον Δήμο Καμένων Βούρλων

Με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη και συνεργάτες του, συναντήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας . Την συζήτηση απασχόλησαν οι  προτεραιότητες του Δήμου για μελέτες και αναγκαίες υποδομές που θα τον καταστήσουν πιο λειτουργικό και σύγχρονο, οπως ανέφερε ο Δήμαρχος .

Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο ζήτημα των Ιαματικών , με τον κ. Χειμάρα να ενημερώνει τους εκπροσώπους του Δήμου οτι  έχει διευθετηθεί ηδη ένα σημαντικό ποσοστό των περιβαλλοντικών, πολεοδομικών και αδειοδοτικών ζητημάτων, ωστόσο χρειάζεται οπως είπε μεγαλύτερη ταχύτητα και συντονισμένες ενέργειες από τους εμπλεκόμενους φορείς και το ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να βγουν στον αέρα οι διαγωνισμοί για την αξιοποίηση των ιαματικών ακινήτων εντός του 2021.  Ο  κ. Χειμάρας τόνισε οτι ειναι σε διαρκή επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία,  ώστε να εξαντλήσουμε κάθε διαθέσιμο ευρώ από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και το ΕΣΠΑ, τόσο για έργα όσο και για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....