Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Γενικό Nοσοκομείο Λαμίας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται σήμερα τη Φθιώτιδα, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος αποτελούμενη από τους Κ. Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ, Αντριάννα Μπαφούτσου, γραμματέα της ΤΕ Φθιώτιδας και Τ. Χρονά, Περιφερειακό Σύμβουλο.

Το πρωί ο Δημήτρης  Κουτσούμπας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λαμίας, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Ανδρέα  Κολοκυθά. Κατά τη συνάντηση ενημερώθηκε για την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού κυρίως ιατρικού, καθώς απ’ το Νοσοκομείο λείπουν κρίσιμες ειδικότητες, όπως πνευμονολόγοι, γιατροί επειγόντων, αναισθησιολόγοι, παιδοχειρουργός κλπ, ενώ τόσο στο ιατρικό ,όσο και στο υπόλοιπο προσωπικό, νοσηλευτικό και διοικητικό, πολλοί είναι επικουρικοί.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην πολιτική μειούμενης χρηματοδότησης του δημοσίου συστήματος υγείας, καταγγέλλοντας ότι η λεγόμενη «αρμονική συνύπαρξη» δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που τα άλλα κόμματα υπερασπίζονται, αντικειμενικά καταλήγει σε βάρος του δημοσίου τομέα, προκειμένου να γιγαντώνει τα κέρδη του ο ιδιωτικός.

Επιπρόσθετα σημείωσε πως την ήδη κακή κατάσταση του συστήματος υγείας επιβαρύνει παραπέρα η απουσία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και δεσμεύτηκε πως το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για την ανάδειξη των προβλημάτων και την επίλυσή τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τρίτης 17 Ιανουαρίου.

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness