Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου στα εμβολιαστικά κέντρα της Φθιώτιδας

 

Επίσκεψη στα  εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Φθιώτιδας πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας  Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου επισκέφτηκε τα εμβολιαστικά κέντρα  Λαμίας,  Δομοκού,  Στυλίδας,  Καμένων Βούρλων και  Αταλάντης .

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό για τη διαδικασία του εμβολιασμού, οι οποίοι και τον διαβεβαίωσαν, ότι ο εμβολιασμός των κατοίκων της Φθιώτιδας εξελίσσεται ομαλά με ικανοποιητική προσέλευση.Επίσης  κατά την επίσκεψή του, συνομίλησε με πολίτες που εμβολιάστηκαν ή ανέμεναν στη σειρά τους προκειμένου να εμβολιαστούν.

 

 Ο κ. Οικονόμου, εξήρε το έργο των υγειονομικών υπαλλήλων που οπως ανέφερε  υπερβάλλουν  εαυτούς  προκειμένου να παρέχουν  υψηλές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

 

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρότρυνε μάλιστα τους συμπατριώτες του στην Φθιώτιδα να συνεχίσουν να προσέρχονται ακόμα πιο δυναμικά στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού .

 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία στον Νομό Φθιώτιδας έχουν πραγματοποιηθεί 14.300 εμβολιασμοί. Στο Εμβολιαστικό Κέντρο Γ.Ν. Λαμίας έγιναν 6.000 εμβολιασμοί, περίπου 130 την ημέρα, σε 2 γραμμές. Στο Εμβολιαστικό Κέντρο Κ.Υ. Δομοκού 1.200 εμβολιασμοί, 60 την ημέρα. Στο εμβολιαστικό Κέντρο Κ.Υ. Στυλίδας 1.500 εμβολιασμοί, περίπου 60 με 70 εμβολιασμοί την ημέρα. Στο εμβολιαστικό Κέντρο Κ.Υ Καμένων Βούρλων 3.500 εμβολιασμοί συνολικά, 120 την ημέρα σε 2 γραμμές. Τέλος, στο Εμβολιαστικό Κέντρο Αταλάντης 600 εμβολιασμοί, 60 την ημέρα. Στα Εμβολιαστικά Κέντρα Αταλάντης και Στυλίδας αναμένεται να ανοίξουν άλλες 2 γραμμές την 1η Απριλίου ενώ, στις 2 Απριλίου αναμένεται να ανοίξει το εμβολιαστικό κέντρο Αμφίκλειας-Ελάτειας και στις 8 Απριλίου το εμβολιαστικό κέντρο Μακρακώμης.

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness