Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

εξ...άρσεις!!! Kόντρα για τα σκουπίδια στο Λιμάνι;

@ Μεγάλη κόντρα για το ποιός θα μαζεύει τα σκουπίδια από το Λιμάνι έχει ξεσπάσει στη Στυλίδα. Δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία, αλλά και μόνο το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο η Δημοτική Αρχή να δημοσιοποιήσει το θέμα, εικάζουμε ότι οι συγκρούσεις είναι έντονες.

Με μια ανακοίνωση του ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας Δημήτρης Ψάρρης, λέει ότι “για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει το λιμάνι της Στυλίδας ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δήμος διότι είναι αποκλειστική περιοχή ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας”.

“Ο καθαρισμός, η συλλογή των απορριμμάτων και η ευπρεπής εικόνα της προβλήτας είναι υποχρέωση του Λιμενικού Ταμείου, το οποίο εισπράττει λιμενικά τέλη και πρέπει να επιλαμβάνεται για την αξιοπρεπή εικόνα του λιμένα”.

Επειδή όμως η εικόνα αυτή δεν αρμόζει στο Δήμο, αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση ο Αντιδήμαρχος, “η δημοτική αρχή κατά παρέκκλιση, άμεσα θα καθαρίσει το χώρο του λιμανιού προκειμένου το λιμάνι μας να έχει την εικόνα που του αρμόζει”.

Από τον Αντιδήμαρχο Στυλίδας, ωστόσο, πληροφορούμαστε ότι το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας δεν υπέγραψε για πρώτη φορά την ετήσια σύμβαση για την αποκομιδή. Με άλλα λόγια το Λιμενικό Ταμείο και εισπράττει τα λιμενικά τέλη και δεν πληρώνει στο Δήμο για τη αποκομιδή των απορριμμάτων από το λιμάνι ;


Ο “Έξω Φρενών”

 

 

    

randomness