Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξορμήσεις και βαριές "καμπάνες" της Τροχαίας για κόντρες

Ειδική εξόρμηση της Τροχαίας για βεβαίωση παραβάσεων υπέρβασης ορίου ταχύτητας, σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπως η Λ. Κηφισίας, η Λ. Μεσογείων, η Λ. Βουλιαγμένης και η Λ. Αθηνών-Σουνίου.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε το τριήμερο 26-28 Μαρτίου 2021, ειδική εξόρμηση για βεβαίωση παραβάσεων υπέρβασης ορίου ταχύτητας, σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπως η Λ. Κηφισίας, η Λ. Μεσογείων, η Λ. Βουλιαγμένης και η Λ. Αθηνών-Σουνίου.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι 263 ακόλουθες παραβάσεις: 124 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 5 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, δύο επίδειξης ικανοτήτων, 6 για θόρυβο, μία παράβαση ερυθρού σηματοδότη, μία για κατανάλωση αλκοόλ και 124 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν 96 άδειες ικανότητας οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 89 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR