Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ευρυτανία: Το «μυστικό» της λίμνης - Αποκάλυψη για την 48χρονη

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η δικηγόρος της 48χρονης Ευρυδίκης, η οποία αγνοείται εδώ και 13 μέρες στην Eυρυτανία .

 

Μιλώντας την Κυριακή 2  Οκτωβρίου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, η κυρία Μεντή, αποκάλυψε τι συνέβη μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση της Ευρυδίκης, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στη λίμνη Κρεμαστών.

Όπως είπε, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Τόνισε πως η Ευρυδίκη δεν φαινόταν να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Οι δυο τους, μία μέρα πριν εξαφανιστεί, συναντήθηκαν στο αυτόφωρο για τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά του συζύγου της, στην οποία τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, η επικοινωνία τους συνεχίστηκε και το βράδυ, με την 48χρονη να της αναφέρει τα ραντεβού που είχε τις επόμενες ημέρες καθώς και τις κινήσεις που ήθελε να κάνει στη δικαστική μάχη με τον άνδρα της.

Τίποτα όμως από αυτά δεν έγιναν τελικά, καθώς τα ίχνη της Ευρυδίκης χάθηκαν στη λίμνη Κρεμαστών, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της.

Η άποψη των Αρχών, με βάση τα στοιχεία που βρέθηκαν, ήταν πως η Ευρυδίκη έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τη γέφυρα μέσα στη λίμνη. Όμως, οι έρευνες που διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες, τείνουν να ανατρέψουν το αρχικό σενάριο, με την Αστυνομία να αφήνει πλέον ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Για 11η ημέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες στη Λίμνη Κρεμαστών και στα παράκτια τμήματά της προκειμένου να εντοπιστεί η σορός ή ένα ίχνος της 48χρονης. Σύμφωνα με τα ευρυτανικά νέα, από την αρχή των ερευνών έχουν διανυθεί πάνω από 590 χλμ, κοντά στις ακτογραμμές της λίμνης, αλλά και στα κεντρικά σημεία πλεύσης από την περιοχή της προβλήτας της Σιβίστας μέχρι το φράγμα.

Έρευνες πραγματοποιούνται και σήμερα, ωστόσο από την περιοχή έχουν αποχωρήσει οι βατραχάνθρωποι και το υποβρύχιο drone του ΟΦΚΑΘ.

EVIAthema

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.