Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γ. Σαρακιώτης προς Αθ. Πλεύρη: ''Προσλάβετε μόνιμους γιατρούς στο Νοσοκομείο Λαμίας ''

 

«Ή κατεβάστε την ταμπέλα κ. Υπουργέ ή προσλάβετε μόνιμους γιατρούς» δήλωσε απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Υγείας, Αθ. Πλεύρη, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του για το Νοσοκομείο Λαμίας.

 Με την παρεμβασή τοπυ στη Βουλή ο  Βουλευτής Φθιώτιδας μίλησε για δραματική επιδείνωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Λαμίας και σύμφωνα με τον κ. Σαρακιώτη τα αίτια αυτής της επιδείνωσης  η  μεγάλη επιβάρυνση που έχει υποστεί τα δύο τελευταία χρόνια το ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ως εκ τούτου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, σε συνδυασμό με την παντελή εγκατάλειψη και απαξίωσή του από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας .

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκανε λόγο για μαζικές παραιτήσεις και αποχωρήσεις γιατρών λόγβ συνταξιοδοτήσεων και αναστολών εργασίας και οι αποχωρήσεις δεν αφορούν οπως είπε  μόνο στο Ακτινολογικό Τμήμα και  παρέθεσε σειρά παραδειγμάτων αποχωρήσεων που σημειώνονται και σε άλλα τμήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος της Λαμίας οπως το Πνευμονολογικό τμήμα , το Ουρολογικό. την Παιδιατρική το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), και το Αιμοδυναμικό.

 

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness