Το γιόρτασαν και φέτος στο Περίβλεπτο οι Φίλοι του Θανάση Γιαννόπουλου
Μεγάλη επισκεψιμότητα γνώρισε και φέτος το χωριό Περίβλεπτο στη Δυτική Φθιώτιδα στο καθιερωμένο αντάμωμα των φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου . Ο πρώην υπουργός τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια κάθε χρόνο ενα εθιμο που ξεκίνησε πριν 22 χρόνια και η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή , αποδεικνύοντας με τη συμμετοχή τους οτι ο Θανάσης Γιαννόπουλος εχει πραγματικούς φίλους στη Φθιώτιδα που τον ακολουθούν πιστά σε ολες τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες που παίρνει , ακόμα και σήμερα που δεν είναι βουλευτής ή υπουργός . Μεγάλη ηταν η συμμετοχή και στην 22η συνάντηση των κυνηγών και φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου στο Περίβλεπτο του Δήμου Μακρακώμης .
Η κυνηγετική Κυριακή ξεκίνησε πριν 22 χρόνια και γίνεται αντάμωμα των κυνηγών της Φθιώτιδας των γύρω νομών αλλά και οσων αγαπούν τη φύση και την ομορφιά.
Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και είκοσι χρόνια. Ο Θανάσης Γιαννόπουλος σκέφθηκε ότι το ωραίο χωριό του είναι κατάλληλο για ένα τέτοιο αντάμωμα .Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νομού εκοψαν και φέτος την καθιερωμένη πίτα τους .
Στο φετεινό αντάμωμα το παρών εδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας , ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος , δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι , ο πατέρας του υπουργού Οικονομικών Κώστας Σταικούρας , ο Παναγιώτης Παρχαρίδης και πολλοί ακόμη φίλοι του Θανάση Γιαννόπουλου .