Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 48Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή για πρώτη φορά μετά από χρόνια έκανε στάση και στο Καρπενήσι, με μια επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο πάρκο της Νεράιδας (Κατσαντώνη).

Η εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα από την Οργάνωση Βάσης Καρπενησίου από τον Γιάννη Παπά και συνεχίστηκε με συζήτηση για την Παιδεία, όπου πήραν μέρος ο Βασίλης Ελευθερίου, εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Καρπενησίου και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ, ο Γιάννης Ρίζος, δάσκαλος από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) και η Κωνσταντίνα Μιχαλάρα, φοιτήτρια Δασολογίας  από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών .

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με συναυλία του Johnny Solo Electric .

Η κεντρική ομιλία έγινε από την Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, η οποία κάλεσε τον λαό σε συμπόρευση στους αγώνες και στην κάλπη με το ΚΚΕ ''μπροστά στα δύσκολα που έρχονται'' οπως χαρακτηριστικά ανέφερε .  

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με συναυλία έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού από τους Κώστα Παπαροίδάμη και Ταξιάρχη Τσιάκο. 

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness