Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Η Περιφέρεια Στερεάς διεκδικεί και το Ράλλυ Ακρόπολις 2025 !

Συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στην Αθήνα είχαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Δήμαρχοι της Στερεάς  και μέλη της οργανωτικής επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ  Ακρόπολις. 

Στη συνάντηση που προκλήθηκε μετά από πρόσκληση του Υπουργού Αθλητισμού έγινε μια αποτίμηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2024 και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση του 2025.Είμαστε πανέτοιμοι  και για το «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025», στο οποίο με σκληρή δουλειά και κατάλληλη προετοιμασία, όλοι μαζί διεκδικούμε τη λειτουργία του κέντρου αγώνα στην έδρα της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την πόλη της Λαμίας'' δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός . 

''Μια διοργάνωση με εκατομμύρια τηλεθεατές σε 58 χώρες και με τις προβολές και τις διαδράσεις στα social media να ξεπερνούν τα 11 δισεκατομμύρια! Μια τεράστια διοργάνωση με ανεκτίμητης αξίας ανταποδοτικό όφελος για τον τόπο μας'' υπογράμμισε . 
 

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων Θάνος  Στεργίου τόνισε:

«Η διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, αποτελεί τον πυρήνα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού και είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε για μια ακόμη χρονιά τον εθνικό μας αγώνα.

Η Λαμία είναι η έδρα του Ράλλυ Ακρόπολις!».