Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η τρελή καταδίωξη του ράπερ Mad Clip από τους Ζητάδες στο κέντρο της Αθήνας

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες είχε βρεθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ο γνωστός τράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό μουσικός, δεν είχε σταματήσει σε έλεγχο μετά από σήμα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα επιτάχυνε το όχημα που οδηγούσε και τότε ακολούθησαν σκηνές βγαλμένες από τον… κινηματογράφο. Ο τράπερ Mad Clip παραβίασε τέσσερις κόκκινους σηματοδότες με ιλιγγιώδη ταχύτατα με την Porsche, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς οι οποίοι τελικά ακινητοποίησαν το ΙΧ του και τον συνέλαβαν.

Ακολούθως με χειροπέδες οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού του βεβαιώθηκε σειρά από χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης.

Ποιος είναι ο Mad Clip

Το πραγματικό του όνομα είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ο Mad Clip είναι Ελληνοαμερικανός τράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes» και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100εκ. προβολές. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper»,«O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR