Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κατερίνα Μπατζελή : ''Υπάρχουν έργα που κινδυνεύουν να χαθούν στην Περιφέρεια Στερεάς ''

 

Υπάρχουν έργα κομβικής σημασίας στην Περιφέρεια Στερεάς τα οποία κινδυνεύουν να χαθούν λόγο της ασυνεννοησίας και του περιορισμένου βαθμού αποφασιστικότητας  της Περιφέρειας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ,  τονίζει σε ανακοίνωση της η επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά»  Κατερίνα Μπατζελή .

Σύμφωνα με την κ. Μπατζελή  έργα κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη της Στερεάς στοιβάζονται  στα χρονοντούλαπα των υπηρεσιών λόγο της υπέρμετρης ασυνεννοησίας  και του περιορισμένου βαθμού  αποφασιστικότητας  του ΥΠΑΑΤ και της Περιφέρειας για την ολοκλήρωση τους.

''Δεν μπορεί να συνεχιστεί το «κυνήγι μαγισσών» ,των ασαφών και γενικόλογων απαντήσεων εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής (ΠΑ) για κομβικής σημασίας θέματα που θέτουμε και που η στασιμότητα τους συσσωρεύει οικονομικές, κοινωνικές και παραγωγικές επιπτώσεις στους συμπολίτες μας».

Η ολοκλήρωση έργων ,αποζημιώσεων του αναδασμού και εγγείων βελτιώσεων στην πεδιάδα του Μόρνου και η Γέφυρα στην περιοχή «Τσακόρεμα», στην εθνική οδό Άμφισσας-Λιδορικιού, είναι μεταξύ εκείνων που κινδυνεύουν να χαθούν . 

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της η περιφερειακή σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας  καλεί  την Περιφερειακή Αρχή να εισηγηθεί άμεσα την διαδικασία ολοκλήρωσης των έργων και λύσης του «γόρδιου δεσμού» με το ΥΠΑΑΤ.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness