Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με συγκέντρωση στην Πλατεία Διάκου τίμησε την εργατική πρωτομαγιά ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

Συγκέντρωση που είχε χαρακτήρα μνήμης και τιμής για την εργατική πρωτομαγιά αλλά και διαμαρτυρίας για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης , πραγματοποίησε σήμερα στην Πλατεία Διάκου,  η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία .

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας έχουν ξεκινήσει, από την Πέμπτη 29 Απριλίου 2021, εκστρατεία ενημέρωσης της κοινής γνώμης ''για την εργασιακή λαίλαπα που προετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εξορμήσεις στις λαϊκές της Λαμίας και άλλων πόλεων της Φθιώτιδας, σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα και εργοστάσια''.

 Σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ''ο εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς αποτελεί ένα σταθμό στον αγώνα για να μην περάσουν οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης. ''Αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα, το οποίο οφείλουμε όλοι μας να το κάνουμε πιο ισχυρό με τη συμμετοχή μας στην απεργία και στις παράλληλες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα'' οπως ανέφερε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Σακελάρης .

 ''Την Ελλάδα της επόμενης ημέρας θα τη χτίσουμε με θεμέλια την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα'' σημειώνει σε ανακοινωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή . 

''Θα την χτίσουμε μαζί με τον κόσμο της εργασίας. Τους βιομηχανικούς εργάτες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στον πολιτισμό, την παιδεία, την υγεία, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στα super market, την εστίαση, τις ταχυμεταφορές, τους πωλητές και τις πωλήτριες, τους αγρότες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στα κέντρα αισθητικής, τα κομμωτήρια, την καθαριότητα, τα γυμναστήρια.Μαζί με αυτούς και αυτές που έβαλαν πλάτη για να μείνει η χώρα όρθια την περίοδο της πανδημίας, που είτε έχασαν τις δουλειές τους, είτε φτωχοποιήθηκαν βίαια. Με αυτούς και αυτές θα δώσουμε ξανά τη μάχη. Και θα την κερδίσουμε''.Την συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης καθώς και αλλα στελέχη των τοπικών οργανώσεων .

Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness