Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με τους Διευθυντές των Αιμοδυναμικών Εργαστηρίων των Νοσοκομείων της Περιφέρειας συναντήθηκε ο Φώτης Σερέτης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στην οποία συμμετείχαν ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ  Φώτης Σερέτης και οι Διευθυντές των Αιμοδυναμικών Εργαστηρίων, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Λάρισας  ο Καθηγητής-Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής  Σ. Σκουλαρίγκης, ο Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογικής κλινικής του ΓΝ Τρικάλων  Δ. Πλατογιάννης και ο Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογίας στο τμήμα Στεφανιαίων Νόσων- Αιμοδυναμικού Εργαστήριου του ΓΝ Λαμίας  Γ. Παπανάγνου .

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός και η διαχείριση των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης για τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα.

Όσον αφορά τη Θεσσαλία ολα αυτά τα  περιστατικά , σύμφωνα με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη , θα παραπέμπονται και θα αντιμετωπίζονται κατά τη διάρκεια της 15ήμερης εφημερίας στο ΠΓΝ Λάρισας και καθόλη τη διάρκεια του μήνα στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γ.Ν Τρικάλων.

Όσον αφορά τη Στερεά Ελλάδα  θα αντιμετωπίζονται από το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του ΓΝ Λαμίας το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του προ 9μήνου και μέχρι σήμερα με βάση τα επίσημα στοιχεία έχει αντιμετωπίσει πάνω από 320 περιστατικά.

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness