Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέες ενισχύσεις στα ειδικά σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδας  Γιάννης Περγαντάς συναντήθηκε με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας  Ελένη Μπενιάτα και τον Σύμβουλο Ειδικής Εκπαίδευσης   Ευθύμιο Γκούμα στη Λαμία,  προκειμένου να οργανώσουν το σχέδιο δράσης τους, γύρω από τις νέες ενισχύσεις των Ειδικών Σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Πρόκειται για τη συνέχεια της προετοιμασίας και διαβούλευσης που έχει προηγηθεί, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες της ειδικής εκπαίδευσης.
«Ξεκινάμε ένα νέο κύκλο συνεργασίας με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σε συνέχεια της διαχρονικής υποστήριξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της ειδικής αγωγής. Το επόμενο διάστημα θα εξειδικεύσουμε αυτές τις δράσεις», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Γιάννης Περγαντάς.

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.