Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο “Διομήδης” έδειξε τα δόντια του σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Βόρεια Εύβοια !

Η κακοκαιρία «Διομήδης» έκανε αισθητή την παρουσία της στην Φθιώτιδα, την Ευρυτανία και την Εύβοια, με έντονες βροχοπτώσεις στα πεδινά, χιονοπτώσεις στα ορεινά και σημαντικά ύψη βροχής, τα οποία δοκίμασαν περισσότερο τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Στερεάς.
Κάθε φορά που το μετεωρολογικό δελτίο δίνει κακοκαιρία, οι καρδιές των ανθρώπων στους δήμους Μακρακώμης στη Φθιώτιδα και Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας και Ιστιαίας–Αιδηψού στην Κεντρική και Βόρεια Εύβοια χτυπούν δυνατά. Στην Ευρυτανία τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί εκεί είναι μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια και οι Δήμαρχοι έχουν εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν ακόμη και ακραία καιρικά φαινόμενα.
“Η διαρκής δουλειά που γίνεται από τον κρατικό μηχανισμό και την αυτοδιοίκηση για τη θωράκιση των πληγεισών περιοχών, δίνει ευτυχώς τα πρώτα θετικά δείγματα, και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι συμπολίτες μας είναι μέχρι τώρα περιορισμένα” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαιδίτης για την κακοκαιρία στην Βόρεια Εύβοια.
“Το εθνικό και επαρχιακό μας δίκτυο παραμένει παντού ανοιχτό. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες στις μετακινήσεις καθώς τα φαινόμενα συνεχίζουν με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και παγετό” δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.

Φωτογραφίες

    

 

randomness