Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Κώστας Κόκκινος στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ενισχύεται σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου  Αμφίκλειας-Ελάτειας με τον διορισμό του  Κωνσταντίνου Κόκκινου στη θέση του μετακλητού Γενικού Γραμματέα!
Μία θέση "κλειδί" για τη λειτουργία του Δήμου, αφού ο κ. Κόκκινος  υποστηρίζει τη Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή στα διοικητικά της  καθήκοντα και θα αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού όλων των Υπηρεσιών του Δήμου.  Ο Κώστας Κόκκινος  θα προΐσταται του προσωπικού και θα ασκεί ανώτατη εποπτεία και έλεγχο των Υπηρεσιών. ''Βασικός στόχος του  θα είναι η παραγωγή αποτελεσματικού έργου από το σύνολο των υπαλλήλων προς όφελος του Δήμου και των δημοτών μας και η εξασφάλιση επίτευξης των στόχων που θα αποφασίζονται από τα πολιτικά όργανα του Δήμου''δηλώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή .
Η επιλογή του Κωνσταντίνου Κόκκινου για την καίρια θέση του Γενικού Γραμματέα θεωρούμε πως είναι η καλύτερη δυνατή, δεδομένης της πολύπλευρης και μακρόχρονης εμπειρίας του σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με γνώσεις, ικανότητες, ήθος και ωριμότητα, που θα αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας!