Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος Ηλίας Σανίδας στον Μητροπολίτη κ.Συμεών

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδος  Ηλία Σανίδα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών . Ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος .

          Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη ''καλή δύναμη και αδιάλειπτη την ευλογία του Θεού στα νέα του ευθυνοφόρα καθήκοντα για το καλό του τόπου και της κοινωνίας'' και του προσέφερε μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, για να ευλογεί την διακονία του.

          Ο κ. Συμεών εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και στο πρόσωπο του νέου Αντιπεριφερειάρχη η μέχρι τώρα άψογη και υποδειγματική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και της Ιερά Μητροπόλεως, σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας του κ. Συμεών και με τους δυο προκατόχους του χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, τον  Ηλία Κυρμανίδη και τον  Αθανάσιο Καρακάντζα.

          Ο κ. Σανίδας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και ζήτησε την πατρική του ευλογία στη νέα του αυτή υπηρεσία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness