Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ολοκληρώνεται η παράκαμψη στο Μόδι Φθιώτιδας

 

Τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας - Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ηλίας Κυρμανίδης, μαζί με την Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και υπηρεσιακά στελέχη επέβλεψαν χθες έργα τα οποία υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Πρώτος σταθμός ήταν το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΜΟΔΙΟΥ», προϋπολογισμού 2.200.000€, το οποίο πλέον εξελίσσεται απρόσκοπτα και με βάση το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται από τη σύμβαση κατασκευής.

Ακολούθησε επίβλεψη του έργου: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΘΗΒΑΣ- ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ : ΟΡΙΑ ΝΟΜΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ», προϋπολογισμού  2.500.000€, το οποίο ολοκληρώθηκε, όπως και το έργο αποπεράτωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας.

Στη σύσκεψη με τοπικούς φορείς, που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν για:

  • Την πορεία όλων των έργων που εκτελούνται και όσων οδεύουν προς δημοπράτηση, όπως η ανακατασκευή του πέτρινου γεφυριού επί του Βοιωτικού Κηφισσού, προϋπολογισμού 600.000€.

  • Την ανάγκη πλήρους αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να χρηματοδοτεί ήδη την αποκατάσταση οδών προς το Χ.Κ. και να ολοκληρώνει την αναγκαία μελέτη για τη βελτίωση της οδού Αμφίκλεια – Χ.Κ. Παρνασσού.

Συζητήθηκε επίσης σειρά έργων και δράσεων, αναγκών και ευκαιριών για την τοπική κοινωνία.

 

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness