Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παραιτήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Λαμίας Αμαλία Ποντίκα

Την παραίτηση της Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης, Διεθνών Σχέσεων και Διαδημοτικής Συνεργασίας, Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αμαλίας Ποντίκα, έκανε δεκτή ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος. 

Η αντιδήμαρχος οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αφού χρειάζεται να λείπει στην Αθήνα και το εξωτερικό, ενώ ξεκαθαρίζει ότι εκτός από τη θέση της αντιδημάρχου, παραιτείται και από όλες τις αρμοδιότητες που αυτή η θέση συνεπάγεται όπως και από όλες τις επιτροπές καθώς και από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΗΠΕΘΕ). Παραμένει ωστόσο Δημοτική Σύμβουλος.

Η επιστολή παραίτησης της Αμαλίας Ποντίκα:

''Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Μέσω της παρούσης επιστολής, θέλω να σας ανακοινώσω την απόφαση μου να παραιτηθώ
από τη θέση της Αντιδημάρχου καθώς και από όλες τις αρμοδιότητες που αυτό
συνεπάγεται.Ταυτόχρονα δηλώνω παραίτηση από τα καθήκοντα μου από όλες τις
επιτροπές καθώς και από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΗΠΕΘΕ), αλλά θα παραμείνω στη θέση
της Δημοτικής συμβούλου.

Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι καθαρά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγω της μετάβασης μου στην Αθήνα και στο εξωτερικό και δεν θα ήθελα να επεκταθώ επάνω σε
αυτούς.

Μετά από ώριμη σκέψη, η απόφαση μου είναι αμετάκλητη και για ευνόητους λόγους θέλω η παραίτηση μου να γίνει άμεσα αποδεκτή εφόσον δεν μπορώ πλέον να προσφέρω ενεργά στα κοινά της πόλης μας.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά, τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και όλους τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους του δήμου για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους καλή τύχη στο έργο σας να κάνετε την Λαμία μια καλύτερη πόλη''.

Μετά τιμής,

Αμαλία Λ. Ποντίκα

Η Ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:  

«Με σημερινή απόφασή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έκανε αποδεκτή την αίτηση παραίτησης της Αντιδημάρχου Αμαλίας Ποντίκα, για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, που συνιστούν κώλυμα στην άσκηση των καθηκόντων της.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ευχαριστεί την κ. Αμαλία Ποντίκα για την συνεργασία τους και την προσφορά της από τη θέση της Αντιδημάρχου». 

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων