Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Περιφέρεια Στερεάς και Δήμος Λαμιέων έτοιμοι να διεκδικήσουν το Ράλλυ Ακρόπολις

Έτοιμοι να διεκδικήσουν το Ράλλυ Ακρόπολις, προκειμένου να διεξαχθεί και πάλι στα «Άγια Χώματα» της Στερεάς Ελλάδας, δηλώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων καθώς και άλλοι Δήμοι της Στερεάς Ελλάδας.

Η είδηση ότι ο εθνικός μας αγώνας, το «Ράλλυ των Θεών» επιστρέφει στην Ελλάδα, ενεργοποίησε πολύ γρήγορα τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της ευρύτερης περιοχής και δηλώνουν έτοιμοι για να διοργανώσουν το μεγάλο γεγονός αφού όπως είναι γνωστό, η Λαμία και γενικότερα η Φθιώτιδα όπως και η Φωκίδα, αποτελούν το «σπίτι» του κορυφαίου αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (26/3), ο Περιφερερειάρχης, Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, επικοινώνησαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να ζητήσουν συνάντηση μαζί του και να του καταθέσουν τον πλήρη φάκελο υποψηφιότητας.

Η ενημέρωση αναφέρει:

"Μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για το “Rally Acropolis”, το οποίο εντάσσεται ξανά στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος (WRC),

η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων και άλλοι δήμοι της Στερεάς Ελλάδας,πανέτοιμοι, παίρνουν θέση στην αφετηρία για τη διεκδίκηση της επιστροφής του περίφημου "Ράλλυ των Θεών" στην έδρα του!

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ζητήσει συνάντηση, προκειμένου να του παραδώσουν ιδιοχείρως το σχετικό αίτημα, μαζί με τον πλήρη φάκελο υποψηφιότητας".

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness