Πρώτη τριμηνιαία έκθεση προς τους Πολίτες της Φθιώτιδας από τον Χρήστο Σταϊκούρα για την εξέλιξη κρίσιμων ζητημάτων της Λαμίας και της Περιφερειακής Ενότητας
Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη κρίσιμων ζητημάτων της Λαμίας και της Π.Ε. Φθιώτιδας παρέχει η 1η Τριμηνιαία Έκθεση του Υπουργού Οικονομικών - Βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστου Σταϊκούρα.
«Λαμία, 9 Οκτωβρίου 2019
Κυρίες και Κύριοι,
Τα τελευταία 12 χρόνια που με εμπιστεύεστε για να σας εκπροσωπώ στο Εθνικό Κοινοβούλιο, εργάζομαι έντιμα και σκληρά ώστε να είμαι χρήσιμος στην Πατρίδα και τη Φθιώτιδα.
Τα χρόνια αυτά μου ανατέθηκαν καθήκοντα Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών (21/6/2012 - 25/1/2015) και Υπουργού Οικονομικών (9/7/2019 - ……).
Όλα τα χρόνια κατέβαλα προσπάθειες για να συμβάλλω στο σχεδιασμό και την προώθηση σημαντικών έργων, η πραγματοποίηση των οποίων θα αλλάξει το παρόν και το μέλλον της περιοχής.
Παράλληλα «οικοδόμησα» σχέσεις αξιόπιστης συνεργασίας με τους φορείς της αυτοδιοίκησης και τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής.
Στην παρούσα φάση, οι προσπάθειες για την υλοποίηση των στόχων συστηματοποιούνται και εντείνονται.
Ανά τρεις μήνες θα σας παρουσιάζω γραπτή έκθεση για την εξέλιξη των θεμάτων και των δικών μας προσπαθειών.
Στην προσπάθεια αυτή με συνδράμουν οι συνεργάτες μου:
Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς, Ομοτ. Καθηγητής, Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών,
Παναγιώτης Μπαλωμένος, Δρ. Μηχανικός, Ειδικός Σύμβουλος Υπουργού Οικονομικών,
καθώς και άλλοι συμπατριώτες.
Στη συνέχεια παρουσιάζεται η εξέλιξη των έργων, τα οποία διακρίνονται σε δύο ομάδες:
Ι. Δημόσιες Υποδομές μεγάλης κλίμακας στη Λαμία και την ΠΕ Φθιώτιδας
ΙΙ. Δημόσιοι Πόροι (Ιαματικές Πηγές), που ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ - Υπ. Οικονομικών και προετοιμάζονται για ιδιωτικοποίηση».
Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση του Υπουργού Οικονομικών πατώντας εδώ.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

