Σε Γοργοπόταμο, Φραντζή, Κωσταλέξι και Θεολόγο ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Πάπουτσας
Από την πλατεία Πάρκου, όπου παραβρέθηκε στην έναρξη του Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας ξεκίνησε, την Κυριακή 7 Μαΐου, ο κύκλος των προεκλογικών επισκέψεων του υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας Νίκου Πάπουτσα.
Εκεί μίλησε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης - το Σωματείο Γ.Ο. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» και τους συμμετέχοντες.
Η πρωτοβουλία είναι σημαντική για την πόλη της Λαμίας μιας και πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια, δίνοντας ζωή και παλμό στη Λαμία.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γοργοπόταμο, το Φραντζή και το Κωσταλέξι, μιλώντας με τους κατοίκους για το Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας πως «είναι ένα συμβόλαιο που σκοπό έχει την αύξηση των μισθών, τη μείωση των τιμών, τη ρύθμιση χρεών και τη δημιουργία ενός δίκαιου – αποτελεσματικού κράτους που θα είναι δίπλα στον πολίτη. Ένα συμβόλαιο δικαιοσύνης και σταθερότητας».
Στο Κωσταλέξι ο Νίκος Πάπουτσας παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Ομίλου Φίλων του Δάσους.
Τέλος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο συμμετέχοντας στην εορτή και την περιφορά εικόνας.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

