Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Στα Δικαστήρια Λαμίας σήμερα οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος

Στα Δικαστήρια Λαμίας θα βρεθούν σήμερα  Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου οι Πλημμυροπαθείς του Κόμματος καθως εκδικάζονται  τα ασφαλιστικά μέτρα που εχουν καταθέσει σε  βάρος της κατασκευάστριας εταιρείας της Ε65 και της  ΕΡΓΟΣΕ.
Ένας χρόνος πέρασε από την καταστροφική πλημμύρα της 12 Δεκέμβρη του 2021 και ο εφιαλτης να συμβεί ξανά μια τέτοια ή και χειρότερη καταστροφή πλανάται πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων. Αυτός ο χρόνος ήταν γεμάτος από δράσεις των πλημμυροπαθών που εντόπισαν την αιτία του κακού και εξάντλησαν όλα τα δυνατά μέσα για να βρεθεί μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα των πλημμυρών που μαστίζει όλη την περιοχή της Νότιας Λαμίας.
Έγιναν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Υπουργείο Υποδομών, βουλευτές,Υπουργό Οικονομικών, κατασκευάστρια εταιρεία, Δήμο Λαμιέων), έγιναν καταγγελίες και μηνύσεις στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας,ενω προχώρησαν και σε  δυναμικές κινητοποιήσεις.
Οι κάτοικοι καλούν  την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων να κάνουν πρόσθετη νομική παρέμβαση ως κίνηση στήριξης της κοινής προσπάθειας για την επίλυση του προβλήματος που αφορά όλη την περιοχή.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness