Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στον Yπουργό Εσωτερικών ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για έργα οδοποιίας σε Μοναστήρια

Τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, επισκέφτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις και με τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο και τον Δήμαρχο Μακρακώμης κ. Γιώργο Χαντζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Υπουργός με τον κ. Ζενέτο συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η περαιτέρω βελτίωση του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα στελέχωσης των Δήμων, το θέμα της κινητικότητας καθώς και η διαδικασία των απαλλοτριώσεων.

Επιπλέον, στη συνάντηση που ακολούθησε με τον κ. Χαντζή και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών συζητήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την κατασκευή έργων οδοποιίας που θα συμβάλλουν και στη διευκόλυνση πρόσβασης σε Μοναστήρια της περιοχής της Δυτικής Φθιώτιδας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών παρείχε διαβεβαιώσεις για την αγαστή συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση υλοποίησης του προγράμματός τους προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness