Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στρατιωτικοί γίνονται οδηγοί σχολικών λεωφορείων για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε σχολεία της Στερεάς

Τουλάχιστον 69 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένονται να συνδράμουν στις ανάγκες του Υπουργείου Παιδείας για οδηγούς σχολικών λεωφορείων σε μονάδες ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, 69 στελέχη και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων – Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία – θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες σε οδηγούς και συνοδούς λεωφορείων των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023 σε οκτώ περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης μεταξύ των οποίων και η Στερεά Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η δράση υλοποιείται σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Αττικής, Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Βορείου Αιγαίου.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness