Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συγκέντρωση στη Λαμία με ευρωβουλευτή, βουλευτές και υποψηφίους - Προσκλητήριο ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές !

Σε προσκλητήριο συμμετοχής πολιτών, ενόψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων για Ελλάδα και Ευρώπη, εξελίχθηκε η αποψινή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λαμίας, με στόχο την συγκρότηση προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού.   

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Δημήτρη Παπαδημούλη, των βουλευτών Αποστόλη Καραναστάση, Θανάση Μιχελή, Γιάννη Σαρακιώτη, Δημήτρη Βέττα, Σπύρου Δανέλη και του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση. 

Την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός. Για την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι ο κίνδυνος είναι προ των πυλών.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τρίτης 19 Μαρτίου.

 

Φωτογραφίες

 

randomness