Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Νίκος Σταυρογιάννης για την απώλεια του Διευθυντή του «Λαμιακού Τύπου» Δημήτρη Ρίζου

Το δικό του συλλυπητήριο του μήνυμα για τον αδόκητο χαμό του διευθυντή του "Λαμιακού Τύπου" Δημήτρη Ρίζου, απέστειλε ο πρώην δήμαρχος Λαμιέων και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης: 
 
"Η απώλεια του Δημήτρη Ρίζου μας κάνει όλους φτωχότερους.
Ένας αγωνιστής της ζωής και οραματιστής για την ύπαρξη ενός σύγχρονου Περιφερειακού Τύπου, έφυγε σήμερα από κοντά μας.
Ένας ξεχωριστός φίλος με ανεκτίμητο ήθος και υποδειγματικό, «ντόμπρο» χαρακτήρα, υπηρέτησε την ενημέρωση και την αλήθεια μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας του, «Λαμιακός Τύπος», πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα της κοινωνίας και του τόπου μας.
Άνθρωπος με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, αγωνίζονταν για την πρόοδο, υπερασπίζοντας πάντα τα κοινωνικά δικαιώματα και τις κατακτήσεις των ανθρώπων του μόχθου και της προσπάθειας. Ιδεολόγος, με ανήσυχο πνεύμα και ανυποχώρητη πίστη σε αξίες και αρχές.
Θα λείψει από όλους μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, την ευθύτητα και την αγωνιστικότητα με την οποία υπερασπίζονταν τα όσα πίστευε.
Κουράγιο και δύναμη, για να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια, στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρία, στον μονάκριβο γιό του Αλέξανδρο και στον αδερφό του Σπύρο.
Καλό ταξίδι Τζίμη".
 
 
 

    

Απόψεις

• Από τις ειδήσεις:Λένε: Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί (δηλαδή σχεδόν το 40% του πληθυσμού)Ταυτόχρονα λένε: Εκτιμάται ότι έως το τέλος Ιουνίου θα φτάσουμε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων