Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνάντηση Κτηνοτρόφων και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων Δυτ. Φθιώτιδας για τα Βοσκοτόπια

 Συνάντηση εκπροσώπων κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται σε περιοχές της Δυτικής  Φθιώτιδας με Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής για τα βοσκοτόπια πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος . Ως γνωστόν η Δυτική  Φθιώτιδα διαθέτει μεγάλης έκτασης βοσκοτόπους και σε αυτούς δραστηριοποιείται μεγάλο μέρος των κτηνοτρόφων .

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αγαστή συνύπαρξη των κτηνοτρόφων σε επιλέξιμους βοσκοτόπους της περιοχής και η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιάζονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Οι Πρόεδροι, γνωρίζοντας καλύτερα τις χρήσεις γης στα όρια των τοπικών τους κοινοτήτων μπορούν  να διευκολύνουν τους κτηνοτρόφους και να διασφαλίζουν την ύπαρξη αρμονικής συνεργασίας.

Η συνάντηση συντονίστηκε και διεξήχθη με την επίβλεψη της . 

Στη συζήτηση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής -Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας Κατερίνα  Καλαντζή, η οποία είχε και την πρωτοβουλία για τη συνάντηση ,  ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας  Αθανάσιος Καρακάντζας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας. 

 

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...
randomness