Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

 

Συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της βόρειας Εύβοιας προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, προκειμένου να καταγραφούν οι σκέψεις και οι προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα αυτού του τόπου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021, στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδων, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Δημήτρη Βουρδάνου, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλία Μπουρμά, του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού Κώστα Γαλάνη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για την διαχείριση της πανδημίας Covid -19 Ανδρέα Τοουλιά, του προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα, του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη και του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά.

Συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Εμπορικού και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας – Βοιωτίας, του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας, του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, της Ένωσης Ξενοδόχων Αιδηψού, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Βόρειας Εύβοιας, των Εμπορικών Συλλόγων Λουτρών Αιδηψού και Ιστιαίας, της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Εύβοιας.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν  προβληματισμοί και προτάσεις για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας, ενώ οι φορεις τόνισαν προβλήματα και διαδικασίες που θα πρέπει να ξεπεραστούν άμεσα. Οι διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το διεκδικητικό πλαίσιο, το οποίο θα καθοριστεί κατά την σημερινή  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

     

randomness