Συνέντευξη στον “Λ.Τ.” του Δημάρχου Μακρακώμης Γιώργου Χατζή: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ»
Την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του τόπου και την ψηφιοποίηση του Τουριστικού και Πολιτιστικού προϊόντος του Δήμου, θέτει ως βασική προτεραιότητα για τη επόμενη 5ετία ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χατζής, μιλώντας αποκλειστικά στον “Λ.Τ.”.
Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές οι δημότες του Δήμου Μακρακώμης ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και μάλιστα με ένα συντριπτικά μεγάλο εκλογικό ποσοστό που, όπως λέει ο ίδιος, ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα, οφείλεται στη συνέπεια λόγων και εργων της παράταξής του.
Παρα τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μακρακώμης και δεν το κρύβει ο Δήμαρχος στη συνέντευξη που παραχώρησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει Δήμος που να διαθέτει οικονομική άνεση”, εν τούτοις την προηγούμενη αυτοδιοικητική θητεία στο Δήμο Μακρακώμης “ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη 300 έργα συνολικού προϋπολογισμού 37.5 εκατομμυρίων ευρώ”.
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τρίτης 16 Ιανουαρίου.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

