Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Τι θα ισχύει με τις απουσίες μαθητών λόγω κοροναϊού

Με Υπουργική Απόφαση, που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, καθορίζεται τι θα ισχύσει για τις απουσίες μαθητών και μαθητριών που επέστρεψαν από πληττόμενες περιοχές από τον κοροναϊό.

Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει ότι θα καταχωρίζονται αλλά δεν θα προσμετρώνται οι απουσίες 14 ημερών από την ημερομηνία επιστροφής τους, εφόσον προσκομίσουν στη σχολική μονάδα άμεσα τα σχετικά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει: «Για τους/τις μαθητές/τριες που επέστρεψαν από πληττόμενες περιοχές με SARS-CoV-2, όπως αυτές αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, όπως επικαιροποιείται κάθε φορά, με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται απουσίες δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία επιστροφής τους, εφόσον προσκομίσουν στη σχολική μονάδα άμεσα τα σχετικά ταξιδιωτικά έγγραφα».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness