Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τους αγρότες παραγωγούς της Ανατολικής Φθιώτιδας στηρίζει με τις παρεμβάσεις της η Δημοτική Αρχή του Δήμου Στυλίδας

Τους αγρότες παραγωγούς της Ανατολικής Φθιώτιδας στηρίζει με τις παρεμβάσεις της η Δημοτική Αρχή του Δήμου Στυλίδας , ενόψει μάλιστα της νέας καλλιεργητικής περιόδου . Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Στυλίδας . Τρία συνεργεία του δήμου με τα απαιτούμενα χωματουργικά μηχανήματα υπό την επίβλεψη των χωρικών αντιδημάρχων βρίσκονται αυτή τη στιγμή και στις τρεις δημοτικές ενότητες.
Συντηρούνται αρχικά οι κεντρικοί αγροτικοί δρόμοι κάθε κοινότητας και ακολουθεί η αποκατάσταση της βατότητας και στους υπόλοιπους δρόμους. Παράλληλα σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δασαρχείο τα συνεργεία του Δήμου προχωρούν   σε διάνοιξη και βελτίωση της οδοποιίας στο ορεινό δίκτυο, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να είναι απρόσκοπτη η πρόσβαση.
Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Βιργινία Στεργίου ''στόχος αυτών των παρεμβάσεων είναι  να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των αγροτών και η πρόσβαση στις καλλιέργειες τους''. 
Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...