Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Tραγωδία στην Εύβοια: Δύο λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε μια ημέρα


Τις μεσημβρινές ώρες την Τετάρτη (2/9) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας ότι μία 84χρονη ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ» Χαλκίδας.
Η 84χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας  ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ερέτριας ότι ένας 74χρονος ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» Αμάρυνθου νότιου Ευβοϊκού κόλπου. Ο 74χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων