Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βάσεις 2021: Τεράστια επιτυχία για τον Δημήτρη που έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό

Όλοι θυμόμαστε τον Δημήτρη Καρακώστα, τον μαθητή που έχασε και τους δύο του γονείς από κορονοϊό. Σε λίγο ο νεαρός θα είναι φοιτητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς βγήκαν οι βάσεις 2021 και περνάει εκεί που θέλει.

Ο Δημήτρης, συγκέντρωσε 18.685 μόρια και έπιασε την βάση για την ιατρική Πατρών. Ο νεαρός έγινε γνωστός και καλώς θεωρήθηκε παράδειγμα για κάθε παιδί που βρίσκει δυσκολίες στην πορεία του ότι όλα ξεπερνίουνται, καθώς μέσα στην περίοδο των Πανελληνίων 2021, έχασε και τους δύο του γονείς από κορονοϊό.

Τι είχε πει τον Ιούλιο

«Πάντα με ενδιέφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους. Ήρθαν όλα ανάποδα, είχα συνηθίσει να με βοηθάνε οι γονείς μου, ήταν πολύ δύσκολο, αφού συνειδητοποίησα ότι δεν έχω άλλη επιλογή» είχε πει τον Ιούλιο στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα ο Δημήτρης είχε δεχτεί και τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ενώ ήταν και επίσημα προσκεκλημένος στο ετήσιο προεδρικό δείπνο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. «Με συνεχάρη και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω» είχε πει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ dikaiologitika.gr

    

randomness