Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αυτό είναι Ατομική ευθύνη !

• Έχουμε έναν πυροσβεστήρα στο αυτοκίνητο. Για να είμαστε ασφαλείς οφείλουμε να ελέγχουμε την ημερομηνία που χρειάζεται αντικατάσταση και να είναι λειτουργικός.
Το ίδιο και στο σπίτι μας. Και στη δουλειά μας.
Οι πυροσβεστήρες δεν είναι για να μην τρως κλήση από τον τροχονόμο, είναι για να δουλεύουν και να σε σώσουν, αν χρειαστεί. Δεν θα σβήσεις μια πυρκαγιά με έναν πυροσβεστήρα. Θα σβήσεις μια φλόγα που άναψε στο αυτοκίνητό σου, ή κάπου έξω, και μπορεί να γίνει πυρκαγιά να κάψει άλλους.
Αυτό είναι Ατομική ευθύνη!!! Ατομική ευθύνη είναι και η εφαρμογή των οριζομένων στην Νομοθεσία για μη χρήση φωτιάς στην ύπαιθρο με την έναρξη της Αντιπυρικής περιόδου!!
Όταν εμείς οι ίδιοι έχουμε Άγνοια Κινδύνου...... Όταν δεν κάνουμε αυτά που χρειάζονται για να προστατέψουμε εμείς οι ίδιοι, το περιβάλλον, τους δικούς μας ανθρώπους, τις περιουσίες των συμπολιτών μας, μοιραία δεν φροντίζουμε για τίποτα που να αφορά την Κοινωνία μας. Γινόμαστε Αδιάφοροι, και παρτάκηδες.... Τι μας φταίει μετά;


Ανδρέας Μωράτης
Διοικητής της Π.Υ Φθιώτιδας

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....