Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΑΕΚ: «Ο Κλάτενμπεργκ ολοκλήρωσε μια άκρως αποτυχημένη θητεία»

Η ΑΕΚ ήταν και πάλι ανάμεσα στις ΠΑΕ που μειοψήφησαν όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ. Η Ένωση ψήφισε «όχι» στο Δ.Σ. της Super League σύμφωνα με την πάγια θέση της, η οποία συνοψίζεται -σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ- στα εξής: «Ο "διπλο-τριπλοθεσίτης" Κλάτενμπεργκ, δεν βοήθησε την Ελληνική διαιτησία να παρουσιάσει καμία πρόοδο, δεν ανέδειξε ούτε έναν νέο διαιτητή, δεν είδαμε κανένα βήμα μπροστά, επί θητείας του. Κι όλα αυτά με μισθό 500.000 ευρω».

Όσον αφορά το θέμα του Στίβεν Μπένετ, η ΑΕΚ διά του διευθύνοντος συμβούλου της, Γιώργου Κοσμά, υποστήριξε στο ΔΣ ότι «... ο Μπένετ ως υπευθυνος για τους παρατηρητές, έμεινε μακριά από επαφές και ... στενές σχέσεις. Η Λίγκα μπορεί να προτείνει, να επιδιώξει να υπάρξουν κι άλλα ονόματα-προτάσεις στο τραπέζι από την UEFA ή τη FIFA, όμως δεν μπορεί να αποφασίσει για το θέμα του αρχιδιαιτητή. Πρέπει να πράξουμε θεσμικά, καταστατικά και σύννομα». Για το ενδεχόμενο να συνεισφέρουν οι σύλλογοι για να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Κλάτενμπεργκ, ο Κοσμάς είπε χαρακτηριστικά ότι «...η ΑΕΚ δεν θα δώσει ούτε σεντ».

Τέλος, για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, οι «κιτρινόμαυροι» τάσσονται υπέρ της δημιουργίας επιτροπής εργασίας από την Λίγκα, όχι όμως με συμμετοχή Κλάτενμπεργκ.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness