Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΠΟ: Ματαίωση όλων των πρωταθλημάτων των ΕΠΣ - Φιλικό στο Οσλο με Νορβηγία (6/6) θα δώσει η εθνική ανδρών

Φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας, θα δώσει στο Οσλο στις 6 Ιουνίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως προέκυψε μετά από σχετική έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα, η επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αποφάσισε την πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, για την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.

Επίσης, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε την ματαίωση όλων των πρωταθλημάτων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ), για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ακόμη, επικύρωσε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με το επικαιροποιημένο υγεινομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Με την ίδια απόφαση, ανατέθηκε στους παρατηρητές των αγώνων, η αρμοδιότητα για την διενέργεια του ελέγχου, όσον αφορά στην υποβολή των μελών των αποστολών των ομάδων σε test Covid-19 και στην παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης ενός εκάστου.

Τέλος, η επιτροπή όρισε τους προέδρους και τα μέλη όλων των διαρκών και ειδικών Επιτροπών της ομοσπονδίας, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 42 του καταστατικού της.

 

Πρόεδροι των Επιτροπών ορίστηκαν οι:


Οικονομική Επιτροπή: Κλέαρχος Τζαφέρης Επιτροπή Διοργανώσεων: Άγγελος Δανιήλ Τεχνική Επιτροπή: Τάκης Παπαχρήστος Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου: Κυριάκος Φύτρας Ιατρική Επιτροπή: Τάκης Καρράς Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Παναγιώτης Διακοφώτης Επιτροπή Ασφαλείας και γηπέδων: Δημοσθένης Κουπτσίδης Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Θόδωρος Ζαγοράκης Επιτροπή Εθνικών Ομάδων: Τάκης Παπαχρήστος Επιτροπή Διαμεσολαβητών: Χρήστος Φαφούτης Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO): Άγγελος Δανιήλ Εκπρόσωπος ΕΠΟ στην SL1: Αστέριος Αντωνίου Εκπρόσωπος ΕΠΟ στην SL2: Λεωνίδας Θωμαΐδης

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness